Kinderfotoshoots

LET OP: Momenteel neem ik minder kinderfotoshoot-opdrachten aan i.v.m. andere werkzaamheden.
----

Kinderfotoshoots (Zoete Snoetjes) zijn nu alleen nog op locatie te boeken.
Dat kan in het park of bos zijn of bijvoorbeeld bij jou thuis, we overleggen even via de mail. Met name babyshoots doe ik altijd aan huis. Ook is het in de winter leuker om binnen foto's te maken zodat de kinderen niet overal met een jas aan op de foto staan.

Het is raadzaam indien een kindje vlak voor de fotoshoot ziek of erg verkouden is geworden (bijv. met tranende of rode ogen), een nieuwe afspraak te maken. Afmelden kan uiterlijk op de avond voorafgaand aan de fotoshoot, via de mail. We maken dan een nieuwe afspraak en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Naar wens kunnen foto’s zwart/wit worden gemaakt.
Eventuele vlekken of kwijltjes in het gezicht worden - desgewenst - digitaal zo goed mogelijk verwijderd. Toch is het natuurlijk heel fijn als er iemand met een doekje in de aanslag staat tijdens de fotoshoot. Achtergronden worden na de fotoshoot niet meer digitaal veranderd. Overige digitale bewerkingen worden alleen tegen extra vergoeding en in overleg uitgevoerd.

Na de fotoshoot duurt het ongeveer 2 weken voor je een voorselectie van de foto’s kunt bekijken en bestellen. Je krijgt een linkje naar de plaats waar de foto's staan en een wachtwoord.

De fotoshoots zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 tot 17.00 uur.
Eventueel afwijkende dagen/tijden in overleg.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een fotoshoot?
Vul het contactformulier in of mail naar foto(at)zoetesnoetjes.nl.

 

N.B. De fotograaf houdt zich het recht voor om haar fotografisch werk voor promotie te gebruiken. Ook bij afkoop van de bestanden blijft het copyright bij Carolien Koetsier fotografie. De foto’s mogen alleen voor privédoeleinden worden gebruikt tenzij anders is overlegd met de fotograaf. Het is ten strengste verboden foto's van de website af te halen of te kopiëren.